Lediga lägenheter

Lediga lägenheter

Lediga lokaler

Söker du bostad i Årjäng eller Töcksfors?

Klicka på länken ovan för att söka ledigt boende.

För att ställa dig i kö behöver du registrera dig som sökande, vilket du gör på samma sida.

Om du redan registrerat dig, ansökt om lägenhet tidigare eller bor hos oss idag kan du gå direkt till inloggningen.
Där finns även möjlighet att beställa nya inloggningsuppgifter om du tappat bort eller glömt dessa.

För frågor, kontakta Inger Hagen 0573-128 42

ledigalagenheter@arjangsbostad.se

Vi tar emot bostadsansökningar samt presenterar lediga lägenheter i vårt marknadssystem.

Så här fungerar det

När ni registrerat er som sökande hos oss börjar ni samla poäng, ett poäng per dag. För att bli aktuell för att hyra lägenhet måste man dessutom vara godkänd i enlighet med vår hyrespolicy.

När en lägenhet blir uppsagd publiceras den på vår hemsida. Under tio dagar kan man därefter anmäla sitt intresse direkt via webben. Sedan sammanställs samtliga intresseanmälningar som kommit in och de fem som har högst köpoäng får ett erbjudande via mail eller brev. Inom fem dagar vill vi att man tittar på lägenheten och lämnar sitt svar. Det är viktigt att alltid svara på ett erbjudande, låter man bli att svara tre gånger eller tackar nej fem gånger spärras man automatiskt från att lämna nya intresseanmälningar under sex månader.

För att behålla sina köpoäng måste man vara aktiv minst var sjätte månad genom att antingen logga in på Mina Sidor och trycka på "spara" knappen eller ringa till uthyrningen så hjälper vi er. Har man registerat sin mailadress kommer ett mail att skickas ut med en påminnelse om att logga in för att behålla sina poäng.

Den sökande med högst köpoäng som tackar ja får teckna kontrakt på lägenheten. Man kontaktas då direkt av uthyrningen. När detta är gjort får övriga besked om att lägenheten hyrts ut till annan sökande.

Ni kan givetvis alltid kontakta uthyrningen på telefon 0573-128 42 om ni har frågor.

Lediga lokaler

Lediga lägenheter

Lediga lokaler

Just nu har vi inga lediga lokaler.